A kétfejű fenevad – Katona József Színház

Kovács Lehel főpróbai balesetét követően eltolódott A kétfejű fenevad bemutatója. Beugró emberként vettem részt a főpróbán/premieren, ahol a kezdés előtt a rendező, Máté Gábor is szót kért, felhívva a figyelmet arra, hogy Kovács Lehel darabbeli fürgesége megakad a mankók miatt, és…

A kétfejű fenevad – Katona József Színház Tovább

A bugyogó

Valló Péter újból a Veszprémi Petőfi Színházban dolgozik. Ez pedig garancia lehet a nézőknek arra, hogy az elmúlt évad egyik veszprémi sikerprodukciójának, az Édes Annának (amely nagydíjat nyert a soproni Vándorfesztiválon) a rendezője, megint olyan színvonalú előadást és színházi élményt kínál a…

A bugyogó Tovább

Tisztújító közgyűlés

Hétfőn délután a Rátkai Klubban ült össze a Budapesten kívüli nagy kőszínházak igazgatói testülete, a Vidéki Színházigazgatók Egyesülete. A tisztújító közgyűlésen - Kaposvár kivételével - valamennyi vidéki színházigazgató megjelent.

Tisztújító közgyűlés Tovább

Az ördög és a Jóisten

A Picaro társulat - három sikeres Rejtő Jenő adaptáció után - most Sartre történelmi tablóját, Az Ördög és a Jóisten-t mutatja be hat szereplővel, február 22-én, a Szkéné Színházban.

Az ördög és a Jóisten Tovább

A nevető ember

A szombathelyi Weöres Sándor Színház A nevető ember című előadásával vendégeskedik a Merlin Színházban 2010. február 18-án,  csütörtökön, este 7-kor. A darabot Victor Hugo regénye alapján írta és rendezte Jeles András.

A nevető ember Tovább
süti beállítások módosítása