Vannak még emberek?

Leo Leonardovics pszicho-drámáját  októberben mutatta be a Holdlakók Műhely a Bakelit Kuckójában, Kántor Judit színésznő főszereplésével. A történet középpontjában egy nő áll, akinek élete egy baleset következtében darabokra hullik. A történetét Leo Leonardovics kortárs magyar író és Rudas Attila színházi rendező álmodták színpadra.

 

Kntor_Judit

Kántor Judit

 

 

Kamaraszínházi körülmények között, minimalista térben játsszák az előadást, mely a Holdlakóktól eltérő módon ezúttal nem a szokásos sokszereplős, teljes teret kihasználó színházi élmény lesz. Aki látta az Omló tornyok c. darabot, ezúttal valami egészen másra számíthat.

 

"... be kell időben húzni a kéziféket, emberek... Mindig időben és a legmegfelelőbb pillanatban... értik... miért hallgatnak... miért hallgatnak...hahó, van itt valaki? Vannak még emberek?" Játék az elszigeteltségről, múlt és jelen keveredéséről, életről, vélt és valós halálokról. "Egy megtörtént baleset feldolgozásáról van szó, egy szöveges szereplő és négy néma szereplő előadásában. A balesetet elszenvedő asszony belső világának darabokra hullása van lényegében a darab fókuszában, az ő pszichéjének drámáját láthatja a közönség." - nyilatkozta Rudas Attila, a darab rendezője.

 

 

holdlakok_muhely_kezifek-7Debreczeny Dithke

 

Interjú az előadásról a szinhaz.hu-n:

 

 

Előadások:

2011. március 13. 20:00

2011. március 14. 20:00

 

Helyszín: BAKELIT Multi Art Center,

1095 Budapest, Soroksári út 164.

 

Jegyfoglalás telefonon:

+36 1 347 0803 (hétfőtől péntekig munkaidőben) és +36 30 516 5225.

 

Támogatók:

szinhaz.hu

Salvador Cabaret

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

Ferencvárosi Önkormányzat

port.hu

HabaHall Kft.

 

Kzifk_plakt

 

 

Fotó és forrás: Bakelit 

süti beállítások módosítása