Jordán, Bodrogi: túlzott az ítélet

Stohl Andrást két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték elsőfokon. Emellett három évre eltiltották a közügyektől, öt évre a járművezetéstől, valamint a perköltséget is neki kell állnia. Ettől függetlenül képernyőn maradhat. Jordán Tamás és Bodrogi Gyula szerint az elsőfokú ítélet túlzott. 

stohlandras

Stohl András a bíróságon (fotó: MTI)

 

Bár Stohl Andrást 2 év és 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, az RTL Klubon maradhat. "Eddig is úgy vélekedtünk, hogy azért, amit elkövetett, a bíróság előtt felelnie kell: de ez a nálunk való szereplését nem befolyásolja. Korábban is tudomásul vettük, és egyetértettünk azzal, ha egy-egy műsort a balesete miatt visszamondott, ahogy azt is megértettük és tiszteletben tartottuk, hogy a Csillag Születikben sem szeretett volna munkát vállalni. Az élet be is bizonyította, hogy jogos volt az óvatosság. Stohl András ugyanis azt akarta elkerülni, hogy az ítélete beárnyékolja a tehetségkutató műsort. Az üggyel kapcsolatban a jogerős ítélet megszületéséig a csatornának nincs semmi tennivalója” – nyilatkozta a velvet.hu-nak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

 

jordanJordán Tamás

 

”Gondolom, a közvélemény nyomására született ez a döntés, az emberek többsége nagyon fel van háborodva. De ez a mérték szerintem akkor is eltúlzott” – nyilatkozta Jordán Tamás, a Nemzeti Színház egykori igazgatója a tv2 Tények című műsorának.

 

bodrogiBodrogi Gyula

 

Bodrogi Gyula is megszólalt az ügyben, hiszen Stohl Andrással együtt vadásznak. Szerinte mindenkinek jobb lenne, ha felfüggesztenék az ítéletet. “András egy becsületes, nagyon tehetséges ember, és azt hiszem, hogy mindenkinek jobb lenne, ha felfüggesztenék ezt az ítéletet” – mondta a színész a tv2-nek.

süti beállítások módosítása