Öten pályáznak a Bartókra

Áprilisban eldől a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza sorsa, ugyanis új igazgató kerül az intézmény élére.

Öten pályáznak a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza igazgatói posztjára, értesült a Színház.hu: Bródy Norbert színész, a Nemzeti Színház egykori tagja, Silló Sándor dramaturg, rendező, Rácz Attila, a Hólyagcirkusz Társulat alapító tagja, dr. Borsós Beáta, a Bartók jelenlegi művészeti szervezője és dr. Rácz Attila Cicero táncos, koreográfus-rendező, a Bartók táncszínházi tagozatának egykori alapító tagja, művészeti vezetője. Knódel Mária jelenlegi igazgató nem indul a posztért. Ráadásul a jelenlegi művészeti vezető Smuk Imre nyugdíjva vonul az évad végén.

 

Arról, hogy ki a nyertes április 14.-én dönt a város közgyűlése. A szakmai bizottság, amelyet, Bálint András, Harsányi Sulyom László, Mihály Gábor, Oberfrank Pál, Losonczi Júlia, Hevér Rudolfné, Ráczné Fogas Edit, Gombos István és Kiss András alkot már március 22-én találkozott és értékeltékk a beadott elképzeléseket. A Színház.hu úgy tudja, hogy egy embert támogatnak teljes egyetértésben.

süti beállítások módosítása