Családi szombat a Millenárison

Koncertek, színházi előadások és táncház is szórakoztatja az érdeklődőket szombaton a Családünnep Európával című ingyenes fesztiválon a Millenáris Parkban.

A Nemzetek Kertjében kézművesek utcája, barangolás Európa mozaiktérképén és meselabirintus várja az érdeklődőket, akik a Fogadóban Európa mesevárosában is kalandozhatnak, interaktív játékokkal, varázslatokkal ismerkedhetnek meg. 

 

kakasVaskakas Bábszínház


A kínálatban a Vaskakas Bábszínház műsora, Gryllus Vilmos és a Kaláka koncertje, a Misztrál együttes lemezbemutatója, Csukás István 75. születésnapi köszöntése, prímásparádé, Szalóki Ági műsora is szerepel, emellett a Dumaszínház előadói szórakoztatják a közönséget.

 

szalokiSzalóki Ági 

 

A galérián játszóház, könyvkuckó, gyermekkönyv illusztrátorok kiállítása és alkotóműhely található majd. A szabadtéri színpadon a Makám együttes, a Kutyakölykök, Szirtes Edina "Mókus", Nagy János és zenekara látható-hallható, az utcaszínház programjai között a Görömbő Kompánia, a Vándor Vokál műsora, az Árgyélus Színház Angyalbárányok és a Térszínház Mirkó királyfi című előadása szórakoztatja a látogatókat. 

 

terszinhazTérszínház - Mirkó királyfi


Az esemény megnyitóján felavatják Európa Családfáját, Kő Boldizsár szobrászművész alkotását; a nap végén a magyar történelmet bemutató látványos táncszínház látható, zenél a Kormorán együttes, de gólyalábas tűzzsonglőrök, lampionok égi tánca, zászlóforgatók és tüzes akrobaták is megmutatják tudásukat - ismertette a programokat a kormányszóvivő. A fesztiválról egész nap élő adásban jelentkezik be a Duna Televízió.

süti beállítások módosítása