Tripláz Puskás

Újra a Centrál Színház igazgatójává választották Puskás Tamást.

 

"A Fővárosi Önkormányzat a tulajdonában lévő Centrál Színház Nonprofit gazdasági társaság ügyvezető igazgatói posztjára pályázatot hirdetett meg, mivel Puskás Tamás 2007-ben történt kinevezése az idei év júniusáig érvényes. A beérkezett pályázatok elbírálása után a Fővárosi Önkormányzat úgy döntött, Puskás Tamás maradhat az igazgatói székben. Ezzel kilencedik évét, vagyis harmadik igazgatói periódusát kezdi meg a színháznál" - közölte a Centrál Színház.

 

puskas

Puskás Tamás

 

“Úgy látom, nagyon messzire haladtunk. Nyolc évvel ezelőtt, még Vidám Színpad néven, mindenféle bajjal, adóssággal kezdtük, egy olyan épületben, ami börtönre inkább hasonlított, mint színházra. De eltökéltek voltunk és a nehézségek tudatában elhatároztuk, hogy olyan előadásokat fogunk csinálni, amelyek érdeklik a nézőket és ezeket olyan minőségben állítjuk színpadra, hogy a közönség hírét vigye és visszatérjen hozzánk” – fejtette ki nemrég az igazgató.

 

Puskás Tamás 2003-ban Bóka Lászlót váltva került a Vidám Színpad élére, amely 2008-ban változtatta nevét Centrál Színházra. A régi-új igazgató 1982-ben diplomázott színész szakon, öt évvel később rendezői diplomát is szerzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Egyik alapító tagja volt a budapesti Katona József Színháznak, 1987 és 1992 között a Madách Színház rendezője. 1992-től két évig az Egyetemi Színpad igazgatója volt.

süti beállítások módosítása