Szabad színpad lesz a Millenárison

Szabad szombat, szabad színpad címmel új programsorozat indul a Millenárison: szombatonként bárki - legyen az zenész, színész, versmondó, stand-up humorista vagy bármilyen más előadóművész - bemutathatja produkcióját.

Az első szabad színpadi eseményt április 9-én, szombaton rendezik meg, és ezentúl szinte minden szombaton várják a vállalkozó kedvű előadókat - mondta Molnár Éva programszervező. Lesz 2-3 mikrofon, bárki felmehet, bemutathatja, mit tud, csak annyi kell hozzá, hogy legyen két ember, aki termeli közben a hangosításhoz és a világításhoz szükséges áramot. A Kultúrparttal közös programot ugyanis a bringaszínpadon valósítják meg, amelynek áramellátásához két kerekezőre van szükség.

 

millenaris

 

Molnár Éva hozzátette: elsősorban a gimnazista, egyetemista korosztályt várják barátaikkal együtt, és amíg ketten tekernek, addig a többiek előadhatják produkcióikat. De könnyen előfordulhat, hogy akár arra járó családok is kedvet kapnak a bemutatkozáshoz.

 

Mivel most indul a program, az első alkalmakkor biztosan nem lesz szükség előzetes bejelentkezésre, de ha később akkora lesz az érdeklődés, akkor természetesen majd koordinálják a fellépőket - fűzte hozzá a Millenáris munkatársa. Az első rendezvényre szombaton 17 órától várják az érdeklődőket és a vállalkozó kedvű előadókat a Millenáris Parkban, a Kultúrpart bringaszínpadánál.

süti beállítások módosítása