Erősítene a Magyar Teátrum

Áprilistól nyereményjátékkal egybekötött kampányt indít a Magyar Teátrum. A cél, hogy megerősödjön az újság a lappiacon. Az áprilisi szám már az újságosoknál.

A címlapon kezdődő Baj van! című cikkben Fekete Péter, a Magyar Teátrum főszerkesztője kéri az olvasókat, hogy segítsenek megerősíteni az újság helyzetét a lappiacon. Ennek érdekében áprilistól nyereményjátékkal egybekötött kampány indul. 

 

feketeFekete Péter

 

A lapban egyebek mellett interjút olvashatunkCseke Péterrel, a március 24-én a Katona József Színházban bemutatottKáprázatos kisasszonyokrendezőjével, a színház igazgatójával. Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais: Figaro házassága című darabját április 1-jén tűzte műsorra a Veszprémi Petőfi Színház. Valló Péterrendező és két főszereplő: Pindroch Csaba és Kőrösi Csabanyilatkozik. A Soproni Petőfi Színházban nemrég állították színpadra Katona József Bánk bán című művét Kerényi Imre átdolgozásában és rendezésében. A Kossuth-díjas alkotóval interjú készült. Az áprilisi számban Blaskó Balázs, az egri Gárdonyi Géza Színház új igazgatója is megszólal.
teatrum
A szolnoki Szigligeti Színház április 15-én mutatja be a Jézus Krisztus Szupersztárcímű világsikerű rock-operát, Radó Denise rendezésében, Dolhai Attilával és Bot Gáborral a főszerepben. A három művész nyilatkozott a lapnak.
Egressy ZoltánPortugál című darabjának 100. előadását ünnepelte nemrég a Győri Nemzeti Színház. A jubileumi eseményről is beszámol a lap, csakúgy, mint a XVI. Magyar Drámaíró Versenyről és a Szín-Tár fesztiválról.

süti beállítások módosítása