Díjat oszt a közönség Székesfehérváron

Idén is a közönség szavazata alapján ítéli oda a "Pro Theatro Civitatis Albae Regalis" díjakat Székesfehérvár Önkormányzata, a Vörösmarty Színházban dolgozók elismerésére.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése „Pro Theatro Civitatis Albae Regalis” elnevezéssel díjat alapított, amivel a Vörösmarty Színházban dolgozó szakemberek munkáját szeretné elismerni a város. Évente két díjat ad ki az önkormányzat, az egyiket színésznek, vagy táncosnak, a másikat pedig dramaturgnak, zeneszerzőnek, koreográfusnak, rendezőnek, díszlettervezőnek, vagy jelmeztervezőnek.

 

A díj adományozására székesfehérvári lakosok és közösségek tehetnek javaslatot. Ezeket 2011. június 11-ig írásban kell benyújtani a Vörösmarty Színházban és a Pelikán Kamaraszínházban, valamint a Szervezési- és Jegyirodában megtalálható szavazólapon. A kitöltött szavazólapokat a színházi előadások alkalmával lehet bedobni az előtérben elhelyezett ládákba, illetve levélben a színház titkárságára: 8000 Székesfehérvár, Fő utca 8. Szavazni elektronikusan is lehet a színház honlapján: www.vorosmartyszinhaz.hu

süti beállítások módosítása