Stohl: nem tudom tovább csinálni

"Most már bármilyen mondatot kimondok, az teljesen másmilyen jelentéssel bír" - árulta el Stohl András, aki úgy döntött, a továbbiakban nem vállal műsorvezetést, amíg le nem zárul az ügye. A Színház.hu hamarosan interjút közöl a színésszel.

"Arra a döntésre jutottam, hogy amíg ez az ügy le nem zárul és nem születik ítélet, semmiféle televíziós műsorvezetést nem vállalok" - mondta a színész-műsorvezető, miután első fokon két év négy hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban történő járművezetés bűntette miatt.

 

aparkMurányi Tünde, Stohl András, Rátóti Zoltán, Schell Judit A park-ban

 

"Ilyen idegállapotban nem tudom ezt már tovább csinálni. Senki nem látja a családomon, néhány kollégámon és a pszichiáteremen kívül, hogy belül mit érzek. Iszonyú próbatétel volt ilyen lelkiállapotban, minden percben megélt önvád mellett, fejemben az otthon síró szeretteim képével, a könnyedség látszatát fenntartva szórakoztató műsort vezetni. Jelentős anyagi veszteség ér, mivel élő szerződés köt az RTL Klubhoz, mégis hálás vagyok azért, mert elengedtek. A színházban játszom, de az sem egyszerű. Most már bármilyen mondatot kimondok, az teljesen másmilyen jelentéssel bír " – tette hozzá a színész.

 

stohl_andras_raba_rolandStohl András, Rába Roland

 

A színész azt is elmondta, nem számított ilyen súlyos ítéletre, de úgy van vele, hogy bizonyára megérdemli. A másodfokot azért megvárja, és bármi is legyen annak az eredménye, azt tudomásul fogja venni.

 

"Sajnos a bírósággal nem sikerült elhitetni, hogy az ügyfelemet mennyire megrendítette az eset. Márpedig az elbírálásnál ez roppant fontos tényező. Most, hogy átvettem az ügyet, erre fogok leginkább koncentrálni, hiszen már személyesen látom, hogy védencem mélységesen megbánta tettét" - mondta Ruttner György ügyvéd a Mokkában. "Komoly probléma volt az is, hogy szerinte Stohlt valamiféle elrettentő példaként kezelték. Fel kell hívni a bíróság figyelmét arra, hogy ne statuáljon példát Stohl Andrással, kezeljék úgy, mint bárki mast” – magyarázta Ruttner.

süti beállítások módosítása