Crescendo

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Crescendo Nyári Művészeti Akadémiát 2011. július 25. és augusztus 8. között.

 

A Crescendo Nyári Akadémia azoknak a tehetséges diákoknak a választása, akik magas szintű művészi tudásra törekednek, eredményes, szakmailag elismert művészként képzelik el jövőjüket, és fontosnak tartják, hogy művészetük több legyen pusztán szakmai kiválóságnál.

 

Tanszakok


A diákok a következő mesterkurzusokra jelentkezhetnek: ének, opera, szólóhangszer (hegedű, brácsa, cselló, nagybőgő, fuvola, oboa, trombita, fagott, zongora, orgona), kamarazene, zenekar, karvezetés, ifjúsági kamarazene és színészet.

 

crescendohir1

 

A V4-ek a Crescendo Nyári Akadémián


A nyári akadémia repertoárjának kiemelt részét képezik a Visegrádi Négyek országainak a barokktól napjainkig terjedő legfontosabb zeneszerzői és műveik. A Crescendo Nyári Akadémia során lehetőség nyílik arra, hogy a diákok a cseh, lengyel, szlovák és magyar műveket az említett országokból érkezett művésztanárok vezetésével sajátítsák el. A művek autentikus megértése és előadása érdekében meghívott előadókkal pódiumbeszélgetésre kerül sor.

 

Fellépési lehetőségek


Az akadémia második hetében kerül sor a Crescendo Fesztiválra, mely a diákoknak számos fellépési lehetőséget biztosít: nyilvános hangeversenyeken, opera- és dalesteken, valamint a záró Gálahangversenyen mutatkozhatnak be. A Gálahangverseny legkiválóbb előadója a Fesztivál-díjat veheti át, mely egy szólóhangverseny meghívást jelent a 2012-es Zempléni Fesztiválra!

 

crescendohir2

 

Több, mint művészet


A Crescendo Nyári Akadémia különlegessége, hogy az előadások, interjúestek és kiscsoportos beszélgetések által alkalmat kínál a diákoknak, hogy a tanárokkal együtt elmélkedjenek a művészlétet érintő kérdésekről, valamint szellemi és erkölcsi támaszt kapjanak a karrier felé vezető útjukon.

 

Ösztöndíjak és kedvezmények

 

A Crescendo Nyári Akadémia az idén egyedi tandíjkedvezményekkel kívánja segíteni a diákok részvételét. Az akár 100%-os kedvezménnyel kapcsolatban kérjük látogassanak el a Crescendo Nyári Akadémia honlapjára!

 

Jelentkezési határidő: 2011. május 31.

 

Jelentkezés és további információ: www.crescendohungary.org

 


(Forrás és fotók: Crescendo Nyári Akadémia)

 

süti beállítások módosítása