Kinyitott a szabadtéri jegyárusító pavilon

Újra kinyitott a Budapesti Operettszínház jegyárusító pavilonja a Nagymező utca és az Andrássy út sarkán, ahol minden nap akciókkal és meglepetésekkel várjuk nézőinket, akik vásárláskor kulisszajárást nyerhetnek!

Az idegenforgalmi főszezon és a terasz-idény kezdetétől már az Andrássy út és a Nagymező utca sarkán is várjuk nézőinket. Az itt felállított jegy-lakban minden hétköznap 14 és 19, szombaton és vasárnap pedig 11 és 19 óra között vásárolhatnak a színházbarátok.Pavilonunkban természetesen minden repertoár-produkciónkra kaphatók belépők. Azon nézőink között, akik operett-előadásra vásárolnak belépőt, kulisszajárást sorsulunk ki az idei évadban!

 

jegyarusitodsc_0757A jegyárusító pavilon

 

Hamarosan, május végétől már a 2011/2012-es évad bérletei is megvásárolhatók itt, s már jelenleg is kaphatók legújabb DVD-kiadványaink: két nagysikerű operett, A Bajadér és A Csárdáskirálynő, valamint a Mágikus Operett című gálaműsor felvétele, valamint a Rebecca és a Musical Legendák című CD.

Jöjjenek és vásároljanak jegyeket a Budapesti Operettszínház musical és operett produkcióira már a szabadtéri elárusító helyen is!

 

Forrás: Budapesti Operettszínház

süti beállítások módosítása