Versmaraton Rékasival és a Bárkásokkal

Rékasi Károly, Csonka András, Kálid Artúr és a Bárka Színház színészei olvasnak fel száz verset vasárnap az Orczy Kalandparkban Budapesten. Az eseményen több száz anyák napi üzenetet tartalmazó lufit is a légbe eresztenek. 

Versolvasó maratonnal ünneplik az anyák napját vasárnap az Orczy Kalandparkban Budapesten. A költeményeket Rékasi Károly, Csonka András, Kálid Artúr és a Bárka Színház színművészei adják elő, a rendezvényen több száz anyák napi üzenetet tartalmazó lufit eresztenek el az édesanyák tiszteletére - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég.

 

barkasok

 

A Kupon Világ Facebook oldalán április 11-én hirdettek versíró pályázatot, az érdeklődők pedig szavazhattak a legjobbnak ítélt amatőr alkotásokra. A vasárnapi ünnepségen a legjobb 100 anyák napi köszöntőt színművészek előadásában hallhatja a közönség.

 

Magyarországon 1925 óta ünnepeljük az édesanyákat május első vasárnapján. Ehhez kapcsolódva Magyarországon 1990 óta az anyák napját követő hétfőn - a Nevelőotthonok Magyarországi Egyesületének kezdeményezésére - az anya nélkül nevelkedő gyermekek napját is megrendezik.

süti beállítások módosítása