Moravetz: már csörgött volna a telefon

"Amikor én 12.30-korszembesültem a tényekkel, volt olyan színházi dolgozó, aki állítólag már reggel azzal kürtölte tele a várost, hogy végre jöhet Moravetz Levente" – nyilatkozta Vasvári Csaba, a Vörösmarty Színház igazgatója, menesztésével kapcsolatban. Erre Moravetz Levente reagált.

“Talán két napja hívták fel a figyelmemet, hogy szerepel a nevem  egy írásban.  A helyzet az, hogy  engem  ez ügyben még senki nem keresett meg,  a város vezetése sem személyesen, sem üzenettel nem vette  fel velem a kapcsolatot. Egyelőre tehát nincs mire reagálnom. Különben is, annyi helyen és összefüggésben felröppent már a nevem, az ilyes fajta híresztelésekkel nem foglalkozom. Ha kellek  valahol, mondják meg, arra válaszolok, de ilyen nem történt. Nem kívánok pályázni sehová, köszönöm, megvagyok” – nyilatkozta Moravetz Levente, színész, rendező.

 

moravetz

 

“A tényekhez tartozik, hogy Moravetzet  elég sokan ismerik a szakmában Fehérváron,  a jelenlegi társulatból is többekkel dolgozott már. Azt is tudják róla, hogy szereti a népszerű, közönséget vonzó műfajokat és darabokat.  Annak idején  Bányató-színházat, utcaszínházat csinált Fehérváron. Később társalkotója, dramaturgja volt a Cirkuszhercegnőnek, rendezője az Operettvarázsnak, rendezője és színésze  a Viktóriának. Azt mondja, főrendezőként sikerült  elérnie, hogy a kassai a második leglátogatottabb színház lett Szlovákiában. Mint mondja, akár hízelgőnek is találhatná, hogy valakik  talán úgy vélik, talán tud színházat csinálni. Vannak elképzelései, kik dobhatták be a nevét, de ez csak feltételezés, nem akar beszélni  róla.
Mindenesetre úgy véli, ha  a híresztelés komoly lenne,  akkor valaki már megcsörgette volna a telefonját” – írta az fmh.hu.

süti beállítások módosítása