Hangoskönyv született ifj. Depardieuről

Hangoskönyvet mutat be a Magyar Színház május 19-én, 16 órakor. Az Ezerrel című hanganyag a 40 éves korában elhunyt Guillaume Deparideu-vel készült beszélgetéseket tartalmaz.

 

 

Május 19-én 16 órakor a Magyar Színház Sinkovits Imre Színpadán az Ezerrel című hangoskönyv bemutatóján Ráckevei Anna színművész beszélget az alkotókkal, Sediánszky Nórával és Horváth Illéssel.

 

Ezerrel

 

Guillaume Dépardieu, Gérard Dépardieu fia 2011. április 7-én töltötte volna be 40. életévét. Ám nemcsak korai halála és a híres apa révén érdemel figyelmet; saját jogon is izgalmas személyiség, kitűnő színész, előadó, dalszövegíró volt, akinek rövid életét folyamatosan beárnyékolta a külső korlátokkal és belső démonaival folytatott harc, erőszakos cselekmények, drog, börtön, egy súlyos autóbaleset és annak folyományaképp egy amputáció, de legfőképpen az állandó, kétségbeesett küzdelem a figyelemért, a szeretetért, az elfogadásért. Ebben a beszélgetéssorozatban megrendítő őszinteséggel vall különös útjairól, tévelygéseiről, kitörési kísérleteiről, és egy fájdalmasan ellentmondásos apa-fiú kapcsolatról.

süti beállítások módosítása