Közönségszavazás indul!

Véget a Rivalda Fesztivál a Thália Színházban, ahol 14 vidéki színház vendégjátékát láthattuk két héten át. Tegnap este, az utolsó előadás után a Thália szavazást indított , hogy kiderüljön, ki volt az idei Fesztivál kedvence.

 

rivalda2010

 

 

Legyen Ön a Rivalda Fesztivál, a magyarországi, vidéki színházak legjavát felvonultató eseménysorozat zsűrije!

Döntsük el együtt, ki lesz az idei "közönségkedvenc"!

 

Április végén 14 vidéki város vendégszereplésével (Szombathely, Békéscsaba, Nyíregyháza, Szeged, Kecskemét, Debrecen, Szolnok, Miskolc, Budaörs, Győr, Dunaújváros, Zalaegerszeg, Szekszárd, Székesfehérvár) elindult a két héten át zajló Rivalda Fesztivál. Május 10-én este, a fesztivál utolsó előadása után indul a szavazás!

 

Hasonlítsa össze a vidéki színházak bemutatóit és szavazzon arra, amelyik a legjobban tetszett.

Voksukat május 17-én, 22.00 óráig honlapunkon keresztül adhatják le, mely alapján kihirdetjük a „közönség kedvence" kategória nyertesét.

A szavazófelület a Thália Színház honlapjának nyitóoldalán található. Egy számítógépről (IP címről) óránként egyszer adható le szavazat.

 

A közönség mellett a 3 fős szakmai zsűri is választ, így a Kritikusok Céhének képviseletében Kovács Dezső, Rádai Andrea és Zsigmond Andrea ítéli oda a legjobbaknak járó elismerést az alábbi 6 kategóriában:

 

- Legjobb előadás

- Legjobb rendezés

- Legjobb női alakítás

- Legjobb férfi alakítás

- Legjobb női epizodista

- Legjobb férfi epizodista

 

Érdemes tehát nyomon követni a fesztivál alakulását, mert május 18-án kiderül, kik voltak az idei év legjobbjai!


Thália Színház

süti beállítások módosítása