Színházi gyermeknapot tartanak

Nagyszabású gyermeknapi rendezvényt tart a Veszprémi Petõfi Színház május 28-án, szombaton délelõtt tíz és délután három óra között a teátrum elõtti téren. Az elmúlt év sikeres gyermeknapi rendezvénye után, idén is színes programokkal várja a teátrum a kikapcsolódni vágyókat.

A programban szerepel jelmezes fényképezkedés, kézmûves foglalkozás, arcfestés, bemutatót tartanak a mentõsök, rendõrök, tûzoltók. Megnyílik a mesekuckó, ahol nagyszülõk mesélhetnek a kicsiknek, lesz csúzlizda és Kabóca játéktér. A rendezvény keretében "Az én nagymamám" címmel rajzversenyt is hirdet a színház.

a

Aki pedig a gyermekek közül részt akar venni a "Fele mese igaz" címû szórakoztató vetélkedõben, ezen a napon ezt is megteheti. A Kõris zenekar délelõtt tizenegy órától tart táncházat, délután kettõ órakor pedig a társulat mûvészeinek gyermeknapi összeállítását tekinthetik meg az érdeklõdõk. A mûsorban többek között a színház most készülõ elsõ meselemezérõl hallhatnak részleteket kicsik és nagyok. Ekkor adják elõ a színészek a meseírópályázat legjobb mûveit is. A mûsor után lesz a meseíró pályázat, a délelõtti rajzverseny és a vetélkedõ eredményhirdetése.

süti beállítások módosítása