50 milliót kérnek a Teátrumiak az egri színháznak

Felhí­vást intézett a Gárdonyi Géza Szí­nház megmentésére a Magyar Teátrumi Társaság, ugyanis az intézmény menthetetlennek látszó gazdasági helyzetbe került. Nincs pénz az új évadra, így bezárásra kényszerülhet a színház. "A remény most kevés, cselekvésre van szükség!" 

Az egri Gárdonyi Géza Szí­nház menthetetlennek látszó gazdasági helyzetbe került. Nem tud elindulni az új évad, nincs pénz a fizetésekre, hatalmas a szállí­tói tartozás, közel a csőd. Reméljük, hogy a kulturális kormányzat és a fenntartó mindent megtesznek azért, hogy a színház életben maradjon!

De a remény most kevés, cselekvésre van szükség!

 

gardonyi

 

A Magyar Teátrumi Társaság szolidaritási akciót kezdeményez az egri teátrum megmentése érdekében! Felhívjuk a hazai szí­nházakat, hogy pénzátadással támogassák egri társteátrumunkat!

 

50 millió forintra van szükség. Ha a hazai színházak összefognak, akkor lemondások árán ugyan, de megmenthetik a szí­nházat.

 

A Magyar Teátrumi Társaság félmillió forintot ajánl fel, és az info@magyarteatrum.hu címre várja a további felajánlásokat. Ha a pénzt csak később tudja küldeni a társszínház, de a felajánlását megteszi, már ez is erőt és lehetőséget ad a továbbélésre!

 

A Magyar Teátrumi Társaság elvárja, hogy a kulturális kormányzat a hiányzó összeg legalább egytizedével, 5 millió forint gyorssegéllyel támogassa egri barátainkat, kollégáinkat!

 

Budapest, 2011. június 8.

süti beállítások módosítása