Öko-mese, operett, vígjáték a Miskolctapolcai Nyár programjában

Öko-mese, operett és vígjáték egyaránt szerepel a szinte valamennyi korosztály számára programokat kínáló idei Miskolctapolcai Nyár programsorozatában.

Az évtizedes hagyományú eseményt immár negyedik alkalommal szervezi meg a miskolci Művészetek Háza.

 

Július 7. és augusztus 13. között különleges környezetben, az Akropolisz Szabadtéri Színpadon lesznek az előadások, amelyek közül öt színházi-, hat gyermekelőadás, és két Dumaszínház-est szerepel - ismertette Juhász Rita, a Művészetek Háza vezetője.

 

CzukorShowCzukor Show


A programsorozat július 7-én a Csókol anyád! című komédiával kezdődik, a Gergely Theáter előadásában Marc Camoletti vígjátékát mutatják be két részben, Francianégyes, avagy Négyen a kanapén címmel. Július végén tűzik műsorra az Orlai Produkció Czukor Show-ját, amely napjaink valóságshow kereteibe fűzi Füst Milán Boldogtalanok című színművét. Akik az operett műfaját kedvelik, Oszvald Marikát láthatják és hallhatják a fesztivál keretében.


Juhász Rita emlékeztetett arra, hogy a rendezvény első éveiben elsősorban a Miskolctapolcára érkezőkre számított, azóta az Akropolisz Szabadtéri Színpad nyáresti helyszínként minden évben több ezer látogatót vonz.

süti beállítások módosítása