Két nap tánc és performance a Gödörben

2011. június 25-én és 26-án az Erzsébet téri Gödör klubban, a Budapesti Tánc és Performance Fesztiválon rekordszámú, összesen 26 produkció követi egymást. 

A szokásokhoz híven lesz több helyszínt magában foglaló produkció is: vasárnap különleges előadással készül Trainingspot Társulat-Dráma Szutra zenekar, akik a Gödör teljes területén mutatják performance-ukat.

godor_klub_logo_big_kulter_huFotó: www.kulter.hu

Természetesen most sem maradhatnak el a fesztivál már hagyományosnak számító szereplői, a Kókai János Társulat, Pletl Zoltán és a Radikális Szabadidő Színház, akik folytatják 2008-ban félbe maradt Patyomkin projektjüket. Új fellépők a fesztiválon a Perfor Menzel és Milos Formanz formáció és a Gropius színházi műhely.

 

A Fesztiválon újra lesz látványos „tüzes" produkció, vasárnap újra a Magma Tűzszínház szórakoztatja látványos és várva várt előadásával a nagyérdeműt.

Az eseményen egyaránt láthatnak a nézők klasszikus performance-okat, illetve improvizáción alapuló táncelőadásokat. A közös szál, amely összeköti a 8. Budapesti Tánc és Performance fesztiválon látható produkciókat, hogy egyik előadás sem kötött, vagyis ugyanebben a formába és térben egyik darab sem látható újra.

godor_budapestzinFotó: ww.budapestzin.hu

- A Gödör Klub 2011-ben is, minden külső anyagi támogatás nélkül rendezi meg a Fesztivált. Büszkék vagyunk rá, hogy nyolcadik alkalommal is meg tudtuk teremteni a lehetőséget a Performance Fesztivál megrendezéséhez" – jelentették ki a szervezők.

 

A performance-ok után mindkét este koncertek várják a közönséget: szombaton az EF ZÁMBÓ HAPPY DEAD BAND koncerten tombolhat a közönség, vasárnap pedig a Wahorn Airport szórakoztatja a nagyérdeműt, továbbra is ingyenesen.

godor_kep

--------------

8. Budapesti Tánc és Performance Fesztivál

2011. június 25-26. 17:00 kezdettel

Gödör Klub

(Budapest, V. Erzsébet tér)

A rendezvény ingyenes!

Forrás: Gödör Klub

süti beállítások módosítása