Színészosztály tengerbe ugrani, s repülni

Felléptek New Yorkban, és Washingtonban, megjárták a Manhattani tetőket,  és beugrottak a tengerbe. Röviden így lehetne összefoglalni azt, ami a kaposvári negyedéves színészosztállyal Amerikában megesett. A Színház.hu ez alkalommal az utolsó órák történéseibe avatja be az olvasót. Aki többre kíváncsi, hívja fel a srácokat, akik szombatra már hazaérkeznek a kalandból, aki még többet akar, az pedig megnézheti filmen.

CSÜTÖRTÖK

Formán Bálint naplójából

Tegnap megesett a washingtoni fellépésünk kicsit többen voltak, mint New Yorkban, és nekik is eléggé tetszett. Jó érzés volt beszélgetni utána az ottaniakkal, mindenkiben felötlöttek régi emlékek. A helyiek is lelkes arccal gratuláltak. Jó érzés volt, na! Az este után jött a washingtoni búcsúbuli egy ír kocsmában. New York után megdöbbentő volt, hogy este 11kor SENKI nem volt azon a helyen, ahol kikötöttünk. Jelenleg a NY-ba tartó buszon ül a társaság (van wifi!) és arra koncentrálunk, hogy minél hamarabb csobbanhassunk a beach-en! Ezért írok csak ennyit.

0palko_adam

PÉNTEK

Boross Anna naplójából

Anna, Edit, Puma:
Washington Dc,
Nagykövetség parkoloháza,
Várakozás a new yorki fuvarra,
A többiek már úton.

0majomTalálkozás a beeeeeachen (Coney Island),
Végre az óceán, a nap, a homok, a hullámok és hát az életmentő fiúk,
mint megannyi zöldkártya az Editke számára.
I like it! Rozi minden második mondatábol idézve.

0edit_skyscraper

Formán Bálint naplójából

Ma utolsó esténket töltöttük az Államokban, megpróbáltuk emlékezetessé tenni egy kis tengerparti lazítással. Cony Island szigetere mentünk, ami "New York strandja", ingyenes, ennek megfelelően iszonyatosan koszos volt a part, de ez nem tartott vissza minket a csobbanástól. A parton, a naplementében készült néhány jelenet is a filmhez. (Igen, azt nem árultuk el, hogy film iskészül az útról.)

0balint
Hosszú nap volt a mai, reggel még Washingtonban jártunk, és most értünk vissza a szigeten való mulatságbol. Július 1. van, ami azt jelenti, hogy az ittenieknek mar csak hármat kell aludni a legnagyobb ünnepükig, ennek megfelelően már ma is tüzijáték volt. A strand mellett egyébként található egy vidámpark, ami éjjel is üzemel (akarcsak az otthoni), de így, az út vége felé, már senki sem szánt súlyos dollárokat dodgemre. 
Szóval holnap vissza Budapestre, illetve ki hova,... még írunk...

0lovasrozi

Lovas Rozi naplójából

Nagyon szeretem az osztálytársaimat! Egyre ijesztőbbnek tűnik, hogy nemsokára elhagyjuk egymást. Valamikor most már ki kell mondani, hogy vége... 
A legjobban a Palkóval szeretem a bandázást. Holnap hazamegy mindenki, csak hárman csajok maradunk. Hiányozni fognak!

süti beállítások módosítása