Lovas felvonulás, mézeskalácsvásár és fotózkodás a szereplőkkel!

Július 15-én Háry János ismét lovon érkezik a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra. Kodály Zoltán népszerű daljátéka nagy sikerrel debütált a múlt hétvégén. A nyári kánikula nem csak a szabadtéri produkcióknak kedvez, hanem a különböző, kicsiknek és nagyoknak egyaránt vonzó kísérőprogramoknak is. Így aztán ne lepődjünk meg azon, ha a hintós és lovas felvonulás után akár házi készítésű mézeskalácsot is vásárolhatunk, miközben a szereplőkkel fotózkodunk.

A Budapesti Nyári Fesztivál szervezői azt ajánlják a kedves nézőknek, hogy érkezzenek időben, mert így részt vehetnek a történelmi sztárok kosztümös lovas felvonulásán! Az már csak hab, illetve kalács a tortán, hogy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad bejáratánál július 15-én a Háry János előadás alkalmával Sinkuné Nagy Emese csodálatos mézeskalácsai közül válogathatunk.

Huszárok, piros szívek és sok más különlegesség várja a kicsiket és felnőtteket. A kézműves honlapján előre lehet szemezgetni és válogatni a mézes alkotásokból: http://mezeskalacsvilag.uw.hu/.

 

haryjanos02

Ezek után nem marad más hátra, mint, hogy a daljáték előtt kezet fogjunk Napóleonnal, köszöntsük Mária Lujzát és kísérőit, megismerjük Háry János szerelmét, Örzsét és lelkesítsük Háry-t és huszárait!

Lovas bemutató, fényképezkedés és látványfelvonulás vár minden érdeklődőt az előadás előtt. A hintós, lovas felvonulás 19:30-kor indul, és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad környékén át érkezik a főbejárathoz.

 

haryjanos01

 

Háry János bőrébe bújva ráadásként emlékplakettet is készíttethetünk! A Háry-paravánnál a fotós kattint, a kép az előadás szünetében és a végén megvásárolható!

 

 

A Háry János története és szereposztása itt olvasható: Háry János elfoglalja a Margitszigetet

süti beállítások módosítása