Anamnesis: a nézők közreműködését várja a Katona és a Szputnyik

A Katona József Színház és a Szputnyik Hajózási Társaság 2012 tavaszán közös előadást készít, amely egy mindannyiunk által ismert és aktuális témáról, az egészségügyről fog szólni.Rendhagyó módon szeretnék nézőiket már a darab megírásának pillanatában a színházi alkotófolyamat részesévé tenni, és segítségüket kérni a történet kialakításában.

Várnak tehát olyan igaz történeteket betegséggel-egészséggel, kórházakkal, ellátással kapcsolatban, melyek valóban személyes élményről, tapasztalatról számolnak be - akár betegként, akár egészségügyi dolgozóként.

Lehet ez szomorú, vidám, abszurd, humoros, tragikus, komikus, tragikomikus, felemelő, elgondolkoztató, kétségbeejtő, hihető, hihetetlen, titkos, melodramatikus, színes, meglepő...

korhaz

A történet beküldésével az író ahhoz is hozzájárul, hogy ha szövegét kiválasztjuk, akkor a teljes történetet, vagy annak részleteit a darabba beépítsük, az előadásban felhasználjuk. A személyiségi jogokat védve, az írásokat név nélkül használjuk majd. 

A történeteket június 30-ig várjuk az anamnesis2012@gmail.com e-mailcímre. A készülő darab munkacíme: Anamnesis, rendezője Bodó Viktor, a bemutatóra jövő év márciusában a Katona József Színházban kerül sor.

süti beállítások módosítása