Táncol, üt és verekszik - Csákányi Eszter a szerepéről mesél

Csákányi Eszter Sylviane szerepében látható Lehár Ferenc "A víg özvegy" című operettjében a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A sztárszereposztással futó darab kapcsán megtudhatjuk a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas művésznőtől: miért nem könnyű a stábbal együtt dolgozni, és hogyan viszonyul karakteréhez. Az előadás július 22-én és 23-án látható a Dóm téren.

Nagy sikert aratott múlt héten pénteken a Szegedi Szabadtéri Játékok második előadása, a A víg özvegy című operett. A premier-fogadáson Bátyai Edina igazgató, Kesselyák Gergely művészeti vezető és Kozma Péter rendező megköszönte a munkát a színészeknek, a háttérmunkásoknak és mindenkinek, aki hozzásegítette a produkciót a sikerhez. Megemlítették a hihetetlen fegyelmezett próbafolyamatot és azt az alázatot, melynek köszönhetően megtarthatták a premiert. A színészek közös premierajándékkal is készültek egymásnak: egy Eiffel-tornyot mintázó óriási tortát fogyasztottak el.

 

torts

Minden Konzulnénak van szeretője... Csákányi Eszter beszél a szerepéről.

                            

Milyen volt a szegedi előadás? Hogy tetszett a nézőknek?

 

         

Herczenik Anna tanácsai pályakezdőknek. Mesél arról is, miért jó Szegeden. Megtudhatjuk, milyen is Hanna szerepe, akinél nem árt, ha nem szimpatikus elsőre.

   

 

Víg özvegy előadások: Dóm tér

július 22., 23. Kezdés: 21.00

JEGYVÁSÁRLÁS itt.

Forrás: SzegedCafé

süti beállítások módosítása