Operett Csillagok Éjszakája

Különleges helyszínen, a Szentendrei Skanzen Szabadtéri Színpadán csendülnek fel a legkedveltebb operett-slágerek július utolsó hétvégéjén. Az esten hallhatunk majd részleteket Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál, Johann Strauss és Offenbach műveiből is.

Reméljük július végére visszatér az igazi nyár és felszabadultan dúdoljuk majd a legismertebb operett-nótákat a 2 felvonásos szuper produkció közben, a festői szépségű Szentendrén.

 

OperettCsillagai1

Az Operett Csillagok Éjszakáján ráadásul sztárvendéget is köszönthetünk, Falusi Mariann mutatkozik be eddig kevésbé ismert oldaláról, különleges szerepben. Részleteket hallhatunk többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Cárevics, a Giuditta, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy, a Denevér című operettekből. A klasszikus magyar operett előadást  még színesebbé varázsolja a gyönyörű környezetet Szentendrén, a Skanzen-Szabadtéri Néprajzi Múzeum egyedülálló szabadtéri színpada.

 

szentendre


Fellépnek:
Kovács Zsuzsa, Plásztán Anett, Zhang-Hu Carolyn, Tóthpál Szilvia, Juhász Dia, Pohly Boglárka, Kollár Péter Erik és Pankotay Péter
, valamint a HungarOperett táncosai és szimfonikus zenekara.

 

Sztárvendég:

Falusi Mariann

 

Előadás: 2011. július 29. péntek 20.00 órakor

 

Jegyár: 3500.-Ft, jegyek kaphatók: Skanzen pénztára, szentendrei Tourinform, www.jegy.hu

süti beállítások módosítása