Mágikus Operett Gála

A nyár további részében sem kell nélkülözniük a nézőknek a Budapesti Operettszínház művészeit. Augusztus 6-án Siófokra utaznak, ahol jövőre rendezik meg a Kálmán Imre Nemzetközi Operett-Musical Karmesterversenyt, a teátrum szervezésében. Idén pedig a Mágikus Operett Gálát.

A Balaton-parti városban különböző hangulatok követik egymást. A „Bécsi pezsgőzés" részben Strauss Denevér című művéből és a Cigánybáróból hallhatunk slágereket. Részesei lehetünk a „Párizsi élet" korabeli hangulatát idézik fel a Víg özvegy vagy a Madame Pompadour dalai. Az „Egzotikus" című részben a mesés Indiába kalauzol bennünket egy látványos táncbetét, és az „Ez Hungarikum!" című összeállítás segítségével a magyar virtusból is ízelítőt kaphatunk.


magikus05

Cintányéros, cudar világ - Peller Károly, Oszvald Marika és a Balettkar (Fotó: Budapesti Operettszínház) 

 

Fellépők:

Bordás Barbara, Geszthy Veronika, Boncsér Gergely, Vadász Zsolt, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Peller Károly, Szabó Dávid és Csere László.

Az előadást a Budapesti Operettszínház Zenekara kíséri, illetve fellép a Színház Balettkara, vezényel Balassa Krisztián.

 

magikus03Oszvald Marika és a balettkar

S természetesen a nyár nem múlhat el az immár hagyományos augusztus 20-i programok nélkül. Hódmezővásárhelyen a legnépszerűbb operett- és musical-dallamokat Kalocsai Zsuzsa, Fischl Mónika, Lukács Anita, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Vadász Zsolt, Vadász Dániel, Peller Károly, Szabó Dávid, Janza Kata és Homonnay Zsolt szólaltatja meg.

 

Információ és jegyvásárlás: www.jegy.hu

süti beállítások módosítása