Dupla annyi bérlet kelt el Egerben

Amióta a nyolcvanas évektől újra önálló társulata van Egernek, a város közönsége hálás szívvel támogatja a színházat. Ez a szeretet abban is megnyilvánul, hogy idén idáig dupla annyi bérletet váltottak, mint tavaly ilyenkor" - közölte a Gárdonyi Géza Színház.

Ez azért is fontos, mert néhány hónapja még kérdéses volt, vajon meg tudja-e tartani a fenntartó Heves Megyei Önkormányzat a nem kötelező fenntartású intézményt. Mára stabilizálódni látszik a helyzet, a tervezett bemutatókkal indulhat az évad.

gardonyi_geza_szinhaz_eger

A Gárdonyi Géza Színház az iskolaév beindulásával várja a gyermek- és ifjúsági bérleteket vásárlókat is. Thália-bérletet is hirdet, amely kiemelten támogatja a színház alapítványát, ezáltal a műsorterv megvalósítása mellett segítheti többek között a művészek körülményeinek javítását, forrást jelenthet például azokra a felújításokra a színészházban, amelyekre már nem jut pénz.

A társulat augusztus 23-án nyitja meg ünnepélyesen a 2011/2012-es évadot, és azonnal kezdi a munkát: Sütő András: Káin és Ábel című drámájának olvasópróbájával.

 


 

süti beállítások módosítása