Prágában is meggyalázzák

Az o.s. Divadlo és a FÜGE közös nyári bemutatója, Botho Strauss: Meggyalázás c. darabja nemzetközi turnéra indul, melynek első állomása Csehország.

A prágai MeetFactory, a kortárs művészetek nemzetközi központja fogadja be az előadást, melyet szeptember 6-án láthat a cseh közönség. A Visegrádi Négyek támogatta produkció a prágai vendégjáték után jövőre utazik Lengyelországba és Szlovákiába.

felett

„Terhes az előadás legjobbjaként a legárnyaltabb, legösszetettebb figurát formálja Titus Andronicusból, a formátumos bukott embert, a magányos férfit, aki megérdemli a sorsát: az örök magányt. Nem hibátlan, de eleven előadás született a zsámbéki bázison Botho Strauss ugyancsak nem hibátlan, de svungos darabjából.”

Csáki Judit: Hatalom és erőszak testvérisége /// MANCS, 2011. 07.07.

orsi

„Az egész csapat nagy játékkedvvel vesz részt a rejtvényfejtésben, szűkszavú, de pontos minden jelenet, s ahol csak lehet még szellemes megoldások is tarkítják a borzalmakat. De nincs túlmagyarázva, nincs cicoma, nem is illene a remekül kiválasztott és pompásan bejátszott terekbe semmifajta teátrális mesterkéltség.”

Sz.Deme László: Séta a kietlenség városába /// szinhaz.net, 2011. 06.25.

 

KAPCSOLÓDÓ ANYAG:

Ami meggyötört, kárpótolt - Interjú Gubík Ágival

süti beállítások módosítása