Megújult a Katona pártolói rendszere

A 2011/2012-es évadban a katona József Színház megújította pártolói rendszerét: új Katona-kártyáik nem csak kedvezményeket nyújtanak nézőik részére, de biztosítják azt is, hogy a Katona barátai valóban részesei legyenek színház életének.

Az idei évtől egy többszintű, változatos igényeknek megfelelő kártyás megoldást kínálnak a Katona barátai számára, melyet a nézőktől érkezett visszajelzések alapján alakítottak ki.

“Fontos, hogy pártolóink ezentúl a Katona-kártya megvásárlásával nem csak színházunkat támogatják, hanem számos kényelmi és exkluzív szolgáltatást is kaphatnak. Így a házon belüli kedvezmények igénybe vétele mellett kulturális partnerintézményeink programjait is engedményesen látogathatják, valamint részt vehetnek zártkörű rendezvényeinken” – közölte a színház.

Szintén újdonság a diákok és az idősebb nézők számára kínált kedvezménykártyák. Ezek megvásárlásával már a Katona weboldalon történő jegyvásárlás során is érvényesíteni tudják kedvezményeiket, emellett több egyéb engedményre is jogosultak lesznek az érdeklődők.

katona

Milyen előnyökkel jár a pártolói tagság?
Pártoló tag-kártyákkal különböző kedvezmények vehetők igénybe, illetve lehetőség nyílik jegyelővételre. Támogatófokozatú kártyák megvásárlói ezek mellett részt vehetnek exkluzív rendezvényeken (pl. Beszélgetés Veiszer Alindáva- Újlaki Dénessel, a lap alján ), valamint kedvezménnyel látogathatják a Budapesti Fesztiválzenekar programjait és a Szépművészeti Múzeum kiállításait. 
Mecénás
fokozatú pártolók számára pedig további exkluzív szolgáltatásokat nyújtanak, így többek közt lehetőséget biztosítanak a Katona évadzáró társulati vacsoráján való részvételre.
Az egyes kategóriáknak nincs meghatározott díja: pártolók maguk dönthetik el - adott sávokon belül - , hogy milyen összeggel támogatják a színházat. A pártolói kártyák a Közönségszolgálati Irodában vagy weboldalon megvásárolhatók.

diakkartya

A Katona Diák Kártyával és a Katona Nyugdíjas Kártyával
•  25% kedvezménnyel vásárolhat jegyet az előadásokra (a kedvezmény előadásonként 1 darab jegyre érvényes)
•  50% kedvezménnyel vásárolhatja meg az évados műsorfüzetet
•  20% kedvezménnyel fogyaszthat a színház büféjében
•  20% kedvezménnyel parkolhat a színházzal szomszédos parkolóházban, adott napra szóló színházjegy bemutatásával (Franklin Ház, Reáltanoda u. 5.)

 

További információ az alábbi linkekre kattintva elérhető:

- Katona pártolói kártyák

- Katona DiákKártya

- Katona NyugdíjasKártya

süti beállítások módosítása