Újra bérletakció a Madách Színházban

A nyári szünetet követően szeptember 23-án újra megnyitja kapuit a Madách Színház. Első előadásuk a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musical lesz, amelyben az Elvis-imitátorként tetszelgő Fáraó szerepében az X-Faktor győztese, Vastag Csaba mutatkozik be.

"Vastag Csaba az RTL Klub képernyőjén vált ismertté, hatalmas rajongótábora pedig bizonyítja, hogy nem érdemtelenül lett a tehetségkutató verseny győztese. Az X-Faktor során különböző stílusú dalokkal kellett bizonyítania tehetségét, ezért Szirtes Tamás rendező bízik abban, hogy a Fáraó rock´n rollját is magas színvonalon énekli el a Madách Színház nézői előtt. Vastag Csaba szeptember 27, 28 és 29-én lesz látható a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalben" - közölte a Madách Színház.

jozsef

A 2011/2012-ES ÉVAD ELSŐ BEMUTATÓI:

Neil Simon  FURCSA PÁR

komédia

Bemutató: 2011. október 15.
 Madách Színház

Neil Simonról minden túlzás nélkül elmondható, hogy a szórakoztató színdarabok koronázatlan királya. 1965-ben írt fergeteges komédiájának már az alaphelyzete is csupa jót ígér. Oscar, a laza, fesztelen, elvált újságíró, aki otthon igazi „trehány disznó”, kis időre befogadja otthonába a válófélben levő Felixet, nem is sejtve, hogy mit zúdít a nyakába ezzel. Felix ugyanis rendmániás, a pedantéria élő szobra, egy „eleven porszívó”. Az örökzöld történet lebilincselően bomlik ki innen, a szerzőtől megszokott kitűnő párbeszédekkel, vérbő humorral, virtuóz szituációkkal. Neil Simon klasszikus vígjátékában most két igazi sztár, Gálvölgyi János és Szervét Tibor ölti magára a két erősen különböző karakterű jó barát hálás szerepét.

A cím Furcsa párt ígér, de az igazán furcsa az lenne, ha nem jósolnánk ennek a találkozásnak hosszú évekre szóló fergeteges sikert, a nézőknek pedig két és fél óra felhőtlen kacagást.

Szereposztás:

Felix Unger: SZERVÉT TIBOR

Oscar Madison: GÁLVÖLGYI JÁNOS

Murray: KAUTZKY ARMAND / LAKLÓTH ALADÁR

Speed: PUSZTASZERI KORNÉL

Vinnie: SZENTE VAJK
Roy: GALBENISZ TOMASZ

Gwendoline O’Pigeon: LADINEK JUDIT

Cecily: MOLNÁR SZILVIA

Rendező: MÁRTON ANDRÁS

furcsapar

2011. október 26-án FURCSA PÁR - FURCSÁN!

Ezen az estén debütál a Furcsa pár - Furcsán!
 Addig Gálvölgyi Oscar és Szervét Félix.
 De aznap Gálvölgyi Félix és Szervét Oscar.
 Sima ügy.
 Ez az igazi mutatvány!
 És ha Önöknek tetszik, járjanak utána!
 Kétszer.
 Vagy ahányszor furcsán jólesik!

 

ÚJRA BÉRLETAKCIÓ A MADÁCH SZÍNHÁZBAN!

Három előadásukat

:

SPAMALOT: 2011. november 17.
-

JÖVŐRE, VELED, UGYANITT 2.: 2011. december 22.

CSOPORTTERÁPIA: 2012. január 5.

tartalmazó bérlet váltható 2011. szeptember 12-én 10.00 órától jegypénztárukban, illetve Szervezésükön.

Bérletárak: 13.600, 11.800, 9.600, 8.300, 5.000 és 2.700 Ft.

JEGYELŐVÉTEL!

Már valamennyi szeptemberi és októberi előadásunkra válthatók jegyek jegypénztárunkban - így természetesen az évad első bemutatójára, a FURCSA PÁR-ra is!

Szeptemberi műsor (PDF) - Letöltés Októberi műsor (PDF) - Letöltés

süti beállítások módosítása