Ínycsiklandozó esték a Magyar Színház művészeivel

Különös sorozat indul útjára az XO Bistróban – havi rendszerességgel a Magyar Színház művészeinek különböző előadásait élvezhetik, különleges vacsoramenükkel kiegészítve.

xo

"A programokkal a századforduló hangulatát próbáljuk az étteremmel közösen visszaidézni – azt az időt, mikor a művészek éttermekben, bisztrókban töltötték estéiket, beszélgetésekkel, alkotással, szórakozással… Mindezt a közönséggel, a színház világán kívül" - közölte a színház.

siposimre

Sipos Imre és Sári Tamás, az étterem tulajdonosa

A főzés művészet. A gasztronómusok méltán nevezik az evést is annak. Ehhez párosul az a fajta művészet, melyet a színház tud nyújtani a nézőknek – ezek együtteséből szó szerint csak jó sülhet ki! Az étterem az aktuális előadásokhoz igazítja menüjét, így Krúdy-esten van esély egy remek Esterházy-rostélyosra, míg egy francia témájú előadás mellé a francia ételek, a sajt és a bor dukál.

leanyok

Ruttkay Laura, Benkő Nóra, Kubik Anna

Emellett színházunk színészzenekara, a Harmadik Figyelmeztetés havonta koncertezik majd az étterem egyetemisták számára üzemeltetett klubjában, ahol természetesen szintén nem kell háttérbe szorítani az ízlelőbimbókat – az itallap finomabbnál finomabb szomjoltókkal csábít.

koncerthelyszin

A sorozat első programja októberben kerül megrendezésre – a részletekről hírt adunk honlapunkon és hírlevelünkben egyaránt. Addig is, egy kis étvágygerjesztésként tekintsék meg az XO Bistro étlapját!

 

Forrás: Magyar Színház

süti beállítások módosítása