Live revolution! - Újra a Trafóban

Ezt az intenzíven fizikai, szemet gyönyörködtetően drámai darabot a világ forradalmárai inspirálták, de egyben az emberi lélek és a szabadság utáni vágy ünnepe is. A Forte Társulat előadása újra a Trafóban!

Live Revolution! Love Revolution!

A DARABRÓL

Nigel Charnock munkája totális színház, mely minden eszközt megragad, hogy kommunikáljon a közönséggel. Nigel színháza viccesen komoly, felemelő, formabontó és megejtően emberi.Lloyd Newsonnal a DV8 társulatban való sikeres együttműködést követően 1995-ben hozta létre saját társulatát azzal a céllal, hogy különböző médiumokon átívelő projekteket hozzon létre. Munkája során folyamatosan kutatja saját bűnhöz és szexualitáshoz való reménytelenül felforgató viszonyát és minden munkájával olyan kirobbanóan morbid humorú Szerelem-Szex-Halál narratívákat hoz létre, amelyek agresszívan nekifeszülnek a konformitásnak.

A szöveg, a mozgás, a zene és a tánc elegyítésével a Revolution kirobbanó örömmel mutatja meg mit jelent a szabadságért és a szerelemért harcolni. 
A zűrzavaros magyar történelem által inspirált darabban magyar költők versei (pl. Petőfi), valamint magyar zenék is felcsendülnek. A rendező-koreográfus a saját kultúrához és nemzeti identitáshoz fűződő reakcióit is segítségül hívja az alkotás folyamata során.

A SÍN Kulturális Központ, a British Council és a Forte Társulat bemutatja

NIGEL CHARNOCK: REVOLUTION

Szereplők:

Andrássy Máté

Arany Virág

Blaskó Borbála

Grecsó Zoltán

Juhász Kata

Kádas József

Krisztik Csaba

Simkó Beatrix

Sipos Vera

Újvári Milán

Díszlet: Nigel Charnock

Jelmez: Juristovszky Sosa

Fény-hang: Payer Ferenc

Rendező-koreográfus: Nigel Charnock

Itt lehet jegyet váltani

süti beállítások módosítása