Új magyar drámák a Koma Bázison

A KOMA Társulat 2011/2012-es évadban két ősbemutatót tart, két új alkotással gazdagítva a magyar drámairodalmat. Emellett kritikus órát is tartanak.

Bemutatták a 10. gént

A KOMA a XV. kerületben, egy kiüresedett iskolában lelte meg állandó Bázisát. A magára hagyott épület tornaterméből átalakított színházteremben mutatta be a társulat Garaczi László új művét, a 10. gént. A 10. gén októberben, 19-én lesz még látható, aminek érdekessége, angol feliratozás készül a produkcióhoz, így a külföldiek számára is érthetővé, élvezhetőbbé válik az előadás.

Erről bővebben itt olvashat.

koma

KRITIKUS ÓRA

A kifejezetten a KOMA-nak írt darab október 12-én és 15-én este lesz legközelebb látható, amikor is az előadások után a társulat közönségtalálkozót tart.

A Kritikus óra célja, az „együttgondolkodás”, hogy az alkotók lehetőséget és alkalmat teremtsenek a közönség számára, hogy elmondhassák észrevételeiket, véleményüket, feltehessék kérdéseiket.

Téma: A mai magyar dráma; az új magyar dráma; a KOMA előadása, a 10. gén.

 

A pofakönyv.hu

A KOMA következő bemutatója szintén ősbemutató. Decembertől látható Nényei Pál A pofakönyv.hu színdarabja, mely - a KOMA előadásokra jellemzően - kortárs magyar témát vett alapul.

 

Kapcsolódó anyagok:

Saját épületbe költözött a KOMA Népszínház

Új helyre költözött a KOMA Népszínház! "Eddig raktárakban húztuk meg magunkat, olyan befogadóhelyeken, ahol kedvesen és kedvezményesen fogadtak minket. Most először kaptunk saját helyet" - mondja Zrinyi ...»

süti beállítások módosítása