Fiúk jelentkezését várja a Csiky Gergely Színház

A kaposvári színház 14 és 18 év közötti középiskolás fiúk jelentkezését várja.

A Csiky Gergely Színház Igazgatósága 2012. januárban bemutatásra kerülő A Pál utcai fiúk című produkcióhoz 2011. október 15-én szombaton 9.30 órai kezdettel szereplőválogatást tart 14 és 18 év közötti középiskolás fiúk, valamint  14 és 18 év közötti hegedülni esetleg tangóharmonikázni is tudó középiskolás fiúk részére.

A jelentkezéseket kérik írásban pontos elérhetőségi megjelöléssel  - telefonszám, e-mail cím, lakcím - a titkarsag@csiky.hu e-mail címre, vagy postán Csiky Gergely Színház Titkársága 7400 Kaposvár, Rákóczi tér címre október 14. 16.00 óráig eljuttatni.

csiky

A Pál utcai fiúk rendezője Vidovszky György, aki Cyber Cyrano című előadásával idén – Jeles Andrással megosztva - elnyerte a Színikritikusok Díját A legjobb gyermek-, és ifjúsági előadás kategóriában. Olyan meghatározó ifjúsági előadások fűződnek nevéhez, mint A legyek ura, az Istentelen ifjúság vagy az Iskola a határon. Rendezőként előadásait elkötelezetten fiatalok számára készíti, amelyekben nemcsak tematikai, hanem esztétikai, pedagógiai szempontból is e korosztály sajátosságait veszi figyelembe.

Drámapedagógusként, színházi nevelési foglakozások vezetőjeként és színészmesterség-tanárként is dolgozik azon, hogy a kamaszok közelebb kerüljenek a színházművészethez, nézőként értő befogadókká váljanak, játszóként pedig számukra és mások számára is értékes módon tudják kifejezni magukat a színház eszközeivel.aa

süti beállítások módosítása