Cabaret 25-Jubilál a Centrál Színház

A színikritikusok által 2011 legjobb zenés-szórakoztató előadásának választott Cabaret című musicalt már több, mint tízezren láthatták a Centrál Színház színpadán a táncos-koreográfus Bozsik Yvette rendezésében. Az előző évadban bemutatott produkció most, október 28-án érkezik huszonötödik előadásához.

Cabaret_-_keresztes_tamas

 

John Kendar és Fred Ebb legendás musicaljében egy magányos, fiatal utazó, Cliff Bradshaw és egy fiatal táncoslány, az örök nő, Sally Bowles kapcsolatába pillanthatunk be, ahogy egyre inkább elsodorja életüket a történelem, miközben a titokzatos Konferanszié hatalma egyre csak nő.

 

Cabaret_csanyi_sandor_marozsan_erika_keresztes_tamas

A nyolc Oscar-díjat nyert filmben legendásat alakító Liza Minnelli szerepét a Centrál Színház színpadán Marozsán Erika, a Konferansziét pedig a többszörösen is a legígéretesebb pályakezdő színésznek választott Keresztes Tamás, illetve Bozsik Yvette Társulatának kiváló táncművésze, Vati Tamás játssza. Az előadásban a fiatal író szerepében Csányi Sándort és az HBO új, magyar gyártású sorozatából, a Társas játékból is ismert Simon Kornélt láthatja a közönség. De igazi színházi unikumnak számít a Cabaret-ben Básti Juli és Haumann Péter elragadó párosa is.

 

Cabaret_Basti_Haumann_nagy

fotók és forrás: Centrál Színház

süti beállítások módosítása