Gondnokság a Katonában - Színházi sitcom

A Gondnokság című, havonta új epizóddal jelentkező színházi sitcom első részét tűzik műsorra vasárnap a Katona József Színházban, a Sufniban. A produkciót a nagy érdeklődés miatt egymás után kétszer is előadják.

A színház honlapján található tájékoztatás szerint a Gondnokságot a nagy érdeklődésre való tekintettel a vasárnap 19 órakor kezdődő premier után 21 órától még egyszer műsorra tűzik. A Dömötör András és Kovács Dániel által rendezett sorozat második része november 24-én 20 és 22 órai kezdettel látható a Sufniban.

 

Előfordul, hogy nem érti, mi zajlik Ön körül? Valószerűtlennek tűnik néha a valóság? Eszébe jutott már, hogy az eseményeket nem azok irányítják, akikről feltételezzük? Földalatti szupertitkos csoport, akciók, szerelmek, árulások… és az ország sorsa! Hányszor menthető meg Magyarország nyolc hónap alatt? – avagy az igazság idelent van!

A Katona József Színház nyolc hónapon keresztül futó, havonta új epizóddal jelentkező sorozatában fény derül a titokzatos Gondnokság ténykedésére! Egyedülálló színházi kísérlet: egy folytatásos történet, amely az aktuális hírekre, eseményekre reflektál kifacsart módon. Epizódonként mindössze másfél napnyi próba áll rendelkezésre, így a színészek improvizációi fontos szerephez jutnak. Egy sorozat, amely a szemünk láttára születik – a Sufniban.

gondn

A Gondnokság - színházi sitcom

Szereplők: Dankó István, Kocsis Gergely, Ötvös andrás, Pálos Hanna e.h., Rajkai Zoltán, Rezes Judit, továbbá a Katona József Színház társulata, vendégek, ufók, banditák.

Látvány Kálmán Eszter m.v.

Dramaturg Laboda Kornél m.v.

Konzultáns Radnai Annamária

Produkciós vezető Gerlóczy Judit és Héricz Anna

Rendező: Dömötör András és Kovács Dániel

süti beállítások módosítása