Mindenből egy van - Improvizációs színház a Centrálban

A Beugró kitalálói újabb improvizációs színházzal jelentkeznek az m1-en. Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter főszereplésével, a vendégszínészek egy alapszituációra rögtönöznek és így gördítik tovább egyre komikusabb és izgalmasabb fejlemények felé a történetet a Centrál Színház színpadán, ahol az érdeklődők végigkövethetik az új tévésorozat forgatását. 

A történet:

Fifti és Anikó házassága zátonyra futott. Ebben közrejátszik a főszereplők eltérő családi háttere, eltérő habitusa, de főleg az, hogy Anikó rajtakapta tornatanárként dolgozó férjét egy másik nővel.  A helyzet attól válik abszurddá, hogy a felek konfliktusaik és sérelmeik ellenére kénytelenek egymást nap mint nap elviselni, hiszen mindketten ugyanabban az üzlethelyiségben próbálják megvalósítani igencsak eltérő álmaikat. A Konditorei egyik felében Anikó cukrászdája, a másik felében pedig Fifti konditerme működik, és e két vállalkozást az eltérő berendezésen és a felek által kicentizett demarkációs vonalon kívül semmi sem választja el egymástól.  A Konditoreiban az egymás iránt korántsem közömbös tulajdonosok újra meg újra megvívják munkahelyi konfliktusnak álcázott személyes csatáikat. Győzelmük érdekében pedig mindketten beosztottjuk támogatására számítanak: Anikó hű csatlósát Danit,  Fifti pedig a nyersmodorú Nikit igyekszik maga mellé állítani.

A produkcióról:

A Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter főszereplésével bemutatott improvizációs komédia első néhány percében az eseményeket mozgató alapkonfliktus kerül terítékre. A második blokkban a szereplők mégegyszer eljátszák ugyanazt a jelenetet, de kezdés előtt kapnak egy-egy instrukciót, melyet követniük kell. A játék közben pedig a füleseiken keresztül újabb feladatokat kapnak. A cél, hogy a jelenet ugyanoda fusson ki, még akkor is, ha időközben több újabb színészek érkeznek a jelenetbe.

Legközelebbi Mindenből egy van felvételek 2011. november 2-án és 3-án szerdán és csütörtökön 19 órától a Centrál Színház Kisszinpadán lesznek! Jegyek még korlátozott számban kaphatók a színház jegypénztárában!

A következő időpontokról a Mindenből egy van Facebook oldalán értesülhetnek.

süti beállítások módosítása