Előadás közben sérült meg a Vígszínház színésznője

Véresre vágta a lábát a Pesti Színházban, előadás közben a társulat színésznője, Réti Adrienn. Megcsúszott, majd nekiesett egy fémlépcsőnek a nézők szeme láttára. Mégis úgy döntött, végigjátssza a darabot.

punk

A Punk rock című előadás közben sérült meg súlyosan a Vígszínház fiatal színésznője, Réti Adrienn. „Az egyik jelenetnél, amikor két fiú verekszik egymással, akkor mi jobbra-balra szaladgálunk a rémülettől, ezért estem az egyik lépcsőben. Mivel be vannak vonva fémszegéllyel, arra estem” – nyilatkozta a színésznő a TV2-nek.

„Éreztem, hogy ez nem kicsit fáj, hanem nagyon. (...) A jelenet végén, amikor mennek ki a többiek, volt egy rész, aminél be tudtam fordulni, felhúztam a szoknyám, akkor mutattam meg nekik a sebet” – tette hozzá Adrienn, akit előadás után vittek kórházba, ahol öt öltéssel összevarrták a sebét.

adrienn

„Belefoglaltuk a szövegbe a történteket. A Punk rockban egy új lányt játszom az iskolában, akit arról kérdeznek, honnan jött. A szöveghez hozzátettük: „Egyébként meg mit sántikálsz, mi van veled?” És erre most azt válaszolom: elestem, lidocain, tetanusz, öt öltés”- fogalmazott a színésznő.

Adrienn legközelebb a Mikve című darabban lép színre (vízálló kötéssel).

Forrás: TV2

süti beállítások módosítása