A Hevesi Sándor Színház ’NÉZŐTÉRÍTŐINEK’ felhívása

A Hevesi Sándor Színház is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat „cipősdoboz akció” programjához.

A Hevesi Sándor Színház közleménye:

Önkénteseinek kezdeményezésére színházunkban is gyűjtőpontot alakítunk ki, ahová várjuk az apró ajándékokat a rászoruló gyermekek számára.

Felhívás:

„Cipősdoboz akció”-t idén is megrendezi a Baptista Szeretetszolgálat. A lényege, hogy a dobozokat rászoruló gyermekek kapják karácsonyra. Nem kell hozzá más, csak egy cipősdoboz, amit bevontok színes papírral/csomagoló papírral. Régebbi már nem használt, de jó állapotba lévő dolgokat lehet tenni bele. Plüssállatok, tanszerek, számológép, könyvek, higiéniai eszközök (fogkefe, fésű, szappan, tusfürdő).

Nem lehet benne agresszióra késztető, veszélyes dolog: kés, pc játékok, tükör, játékpisztoly. Romlandó dolgokat se tartalmazzon: konzerv, gyümölcs ilyesmik. Ezen kívül tilos bele tenni pornográf vagy alkohol tartalmú tárgyakat!!

A dobozokat ragasszátok le átlátszó celluxszal, hogy szállításkor ne essenek szét, persze az is jó ha átkötitek. A külsejére pedig írjátok rá kinek szánjátok. Pl.: Fiú 13 <- ez jelenti, hogy egy 13 éves fiúnak szánod a csomagot. Beletehettek fényképet vagy üdvözlő lapot, néhány jókívánsággal.

Ezeket a Hevesi Sándor Színházba lehet leadni, december 3-17-ig. A főbejáraton belépve balra a „sarokba”, de jól észrevehetően ki lesz alakítva.

A csomagokat a színház önkéntesei közösen viszik át, december 18-ig a zalaegerszegi LSZ ALFA Irodaház (volt SZMK) épületébe.

Nézőtérítők klubja

süti beállítások módosítása