Hogyan kerül a Tünet a fa alá?

Zenés-táncos kihallgatásra, időmúlatásra és interaktív meseszínházi előadásra hív a Tünet Együttes, és átnyújtják idei karácsonyi ajándékukat is, hogy az ünnepek most se teljenek tünetmentesen. A társulat 2012-re is készül, hiszen jövőre ünneplik 10 éves születésnapjukat.

Alibi – zenés-táncos kihallgatás másfél órában

A humoros, groteszk önvizsgálat-revüben a különleges technikai megoldásokat kedvelő Tünet Együttes egy speciális tükörfal segítségével teremti meg azt a vívódásokkal teli belső világot, amelynek elfojtására, titkolására folyamatosan „alibit” gyártunk, így a néző a saját „tükörképével” is farkasszemet nézhet. ANGOL FELIRATTAL! - 2011. december 7. (szerda) 19:00 Katona József Színház Kamra (V. ker. Ferenciek tere 4.)

Kedvezményes online jegyvásárlás itt.

    

Az élet értelme avagy időmúlatás 60 percben

"A 2010-es A Tánc Fesztiválja legmerészebb koncepciójú előadása".

A néző egy speciális technikai megoldás segítségével döntheti el, kinek az életébe, melyik szereplő sorsába hallgat bele. Mint egy rádiós valóságshow-ban, váltogathat a folyamatosan élő műsort közvetítő csatornák között: az elkapott sorsmorzsákból így saját tör ténetet állíthat össze, amely senki számára és egyetlen másik estén sem lesz ugyanaz.

2011. december 11. (vasárnap) 19:30, december 12. (hétfő) 20:30 Gödör Klub (V. ker. Erzsébet tér)

Jegyár: 400 Ft Online jegyrendelés itt.

   

Kucok – játssz velünk mesét interaktív meseszínházi előadás óvodásoknak 
"A klasszikus magyar gyerekelőadások stílusát és világát félretéve nemzetközi színvonalú, profi előadást láthattunk, amelynek egy perce sem volt unalmas vagy gagyi." (Kuszkó Judit, Index – Dívány.hu)

2011. december 18. (vasárnap) 10:00, 11:00 (turnusonként 35 gyerek vehet részt az interaktív játékban, ezért az online jegyvásárlás ajánlott)

Bálint Ház (VI. ker. Révay u. 16.), Jegyárak: felnőtt: 500 Ft, gyerek: 1500 Ft Online jegyvásárlás itt.

Januári előzetes

Véletlen – tudományos ismeretterjesztő táncjáték Mérő László és Vancsó Ödön matematikusokkal

A Véletlenben két világ kerül egymás mellé a táncszínpadon, a tudományé és a táncé. Egy tudós a véletlenről tart tudományos ismeretterjesztő előadást, a háta mögött pedig egy táncelőadás zajlik, amelynek szervező elve a véletlen.

2012. január 9-10. (hétfő-kedd) 20:00, MU Színház (XI. ker. Kőrösy József u. 17.) Online jegyvásárlás itt.

A Tünet Együttes ünnepi akciója

A 2012-ben tíz éves Tünet Együttes idén is azzal kíván boldog karácsonyt Barátainak, hogy megajándékozza őket. Amennyiben december 24-ig a www.tunetegyuttes.hu-n keresztül legalább 5 db teljes árú jegyet vásárol a társulat januári vagy februári felnőtt előadásaira (Véletlen, Alibi, Voks), a Tünet Együttes megajándékozza 1 db jeggyel egy szabadon választott előadásra a 2011/2012-es évad második felében, januártól.

 

További programokról itt értesülhet:

KARÁCSONYI CSÓK - SZÍNHÁZI BÉRLET- ÉS PROGRAMAJÁNLATOK

Körbenéztünk, milyen akciókkal, bérletekkel, programokkal kedveskednek nézőiknek a színházak. Összefoglalónkból az is kiderül, mikor jön teljes holdfogyatkozás, meddig jár a Mikulásvillamos és hol lopják a pezsgőket.

 

süti beállítások módosítása