Mesés karácsony a Vörösmarty Színházban

Fehér Adrienn és Jónás Andrea mellett Csonka András is színpadra lép a Mesés karácsony című műsorban december 28-án, a Vörösmarty Színház színpadán.

Jónás Andrea szeretettel emlékszik mesés karácsonyaira. „Gyermekkoromban a karácsony izgalmas várakozást jelentett, valóságos eufóriában teltek az ünnep előtti napok. Aztán felnőttem: a legtöbb szentestén fellépésem volt. De ma már a karácsony a megnyugvást jelenti. Gyermekem van, és nem telhet munkával az ünnep. Most nekem kell olyan karácsonyokat teremteni, amelyekre a gyermekem felnőttként visszagondolhat, mint ahogy én is csodálatos élményeket őzök gyermekkorom karácsonyairól. A Mesés karácsony című műsorunkban ez a személyesség jelenik meg: gyermekkorunk élményeit fogják keretbe a karácsonyi dalok. Kislánykori énünk beszélget a Jézuskával.”

vorosmarty

Fehér Adrienn számára a karácsony a gyermekeit, a velük töltött csodálatos perceket jelenti. „Úgy rohan a világ, hogy az ember magát sem tudja utolérni benne, még így sem, hogy a gyermekeink ösztönösen, szeretetből rákényszerítenek arra, hogy megálljunk minden nap, legalább egy mesére. A karácsony a megállást jelenti. Mielőtt anya lettem, arról szóltak az ünnepek, hogy kaptunk valamit: a szüleinktől, a szerelmünktől, a barátainktól. Most meg végre arról szól, hogy adunk. Ez az igazi értelme. Számomra a gyermekeim öröme a legcsodálatosabb az ünnepben.”

A két énekesnő vendége Csonka András lesz a Mesés karácsony című produkcióban. A színész-énekes arról mesélt, mit jelent számára a karácsony.„Gyermekként lázas készülődéssel, nagy izgalommal vártam a karácsonyt, együtt volt a család – ezek igazán szép élmények. Most, a szüleim nélkül kicsit más az ünnep. Nem annyira a várakozás, készülődés, hanem az együttlét jelenti az igazi örömöt. Ilyenkor mindig összegyűlünk, hazajönnek a távoli rokonok. Idén a karácsonyomhoz tartozik az is, hogy Jónás Andrea és Fehér Adrienn vendégeként fellépek a Vörösmarty Színházban. Boldogan csatlakoztam a lányokhoz, sok éve ismerjük egymást, tisztelem a tehetségüket. Külön öröm, hogy ismét a visszatérek Székesfehérvárra, hiszen évek óta nem léptem fel a királyok városában.”

A Mesés karácsony december 28-án 19 órától kezdődik a nagyszínpadon. 

JEGYVÁSÁRLÁS SMS-BEN
JEGYVÁSÁRLÁS

süti beállítások módosítása