Bereczki, Szinetár: lazábbra fűzzük a köteléket az Operettszínházzal

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán Facebook oldalukon nyilatkoztak arról, hogy - közös megegyezéssel - lazábbra fűzik a köteléket a Budapesti Operettszínházzal.

A színészházaspár ezt közölte Facebook oldalán:

"Sziasztok!

Mivel ma több újságcikk is foglalkozik velünk, szeretnénk ezen a fórumon tájékoztatni Benneteket.

A jövő évadtól - közös megegyezéssel - lazábbra fűzzük a köteléket a Budapesti Operettszínházzal.

Az idei színházi évadban még változatlanul játsszuk szerepeinket, de új produkcióban nem leszünk láthatóak.

A későbbiekben pedig szeretnénk magunkat új feladatokban, más színházakban is kipróbálni.

A döntés hátterében semmilyen személyes konfliktus nem áll, csakis szakmai és művészi ambícióink.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán"

bereczkiszinetar

A fentiek értelmében tehát továbbra is láthatják a nézők őket régi szerepeikben, a Rómeó és Júlia, a Rebecca, a Koldusopera, a Szentivánéji álom és a Jövőre Veled, Itt! musicalben.

A két színész azután írt, hogy felröppent a hír: Bereczki Zoltán meglökte egy előadásban egyetemista kollégáját, Sándor Pétert, aki P. Szabó Szilveszter helyére ugrott be egy szerepre. Ennek kapcsán Kerényi Miklós Gábor úgy fogalmazott: "Bereczki most először játszott együtt fiatal kollégájával, s nyilvánvalóan nagy feszültség alakult ki kettejük között. Amióta a színház színház, az idősebb szereplők nem örülnek, ha fiatalabb színészek állnak be a darabjukba" – mondta el a főigazgató, aki már elárulta, hogy rövidesen „lazábbra veszik” Bereczki és Szinetár Dóra az Operettszínházhoz fűződő munkaviszonyát.

 "Felmondásról nincsen szó, csak átgondoljuk valamennyien a további munkát és az együttműködésünk szorosságát" - tette hozzá.

 

Kapcsolódó cikk:

Botrányt okozott az Operettszínházban Bereczki Zoltán

Botrányt okozott az Operettszínházban Bereczki Zoltán Különös konfliktus borzolta fel a kedélyeket az Operettszínházban. A Rómeó és Júlia egyik előadása közben a Mercutiót alakító Bereczki Zoltán méltatlanul bánt Tybalt szerepét játszó fiatal, egyetemista kollégájával, ezért az igazgató kérdőre vonta.

süti beállítások módosítása