Szilveszteri gálaest Szolnokon - Határok nélkül

Fergeteges gálaesttel várja a közönséget a Szolnoki Szigligeti Színház Szilveszterkor. A Határok nélkül című gálaestet az MTV1 élőben közvetíti.

Kétórányi zene, műfaji és földrajzi határok nélkül, az amerikai musicaltől a párizsi sanzonon és a bécsi operetten át a pesti kuplékig és filmdalokig. A programban többek mellett részletek lesznek hallhatóak a Csárdáskirálynő című operettből, valamint a Jézus Krisztus Szupersztár című musicalből is.

balazs

Az igazgató a szilveszterről

Idén is lesz szilveszteri gálaműsor, amit most az M1 tévécsatorna közvetít. Ez, azt hiszem, nagy megtiszteltetés!

Balázs Péter:  Bizony az! Elismerés, hogy a királyi televízióban követhetik a szilvesztei műsorunkat azok, akik nem lehetnek a közönség soraiban. Ráadásul idén is nagyon sokszínű, különleges műsorral készülünk. Nagyon sok fellépőnk lesz, a Szigligeti társulata mellett itt lesz — a teljesség igénye nélkül — Koós Réka, Mécs Károly, Sáfár Mónika, Szombathy Gyula, Tahi Tóth László és még sokan mások...

Szilveszter előtt azonban még egy meglepetéssel készülnek a nézőknek...

 Balázs Péter:  Újra műsorra tűztük a Jézus Krisztus Szupersztár című musicalt. A darab az előző évadban nagy sikert aratott, reméljük, most is felejtehetetlen pillanatokat okoz, különösen így karácsony táján. Ez a mi karácsonyi ajándékunk.

A Szigligeti Színház igazgatója a közelgő ünnepen sem sokat pihen, a folyamatos munka mellett persze a karácsonyt családja körében tölti.

 Balázs Péter: Győrben is rendezem a Pletyka című darabot, így most Budapestről oda és Szolnokra ingázom. Aztán persze hangolódunk az ünnepre. A feleségem vállal nagy részt a készülődésből, én az angyalka szerepében megvásárolom a fenyőfát. Szentestén nálunk gyűlik össze a család, fiunk, lányunk, unokáink, édesanyám, a húgom és nagynénik lesznek velünk. Az asztalra hagyományos ételeket teszünk, a töltött káposzta, a hal mellől nem hiányozhat majd a bejgli sem. Rövid pihenés után 28-án újra indul a munka... (Rimóczi Ágnes Új Néplap 2011)

 

süti beállítások módosítása