Gyermekdarab és musical nyitja az új évet Fehérváron

Az új év első előadása Székesfehérváron, a gyerekeknek szóló A rózsátnevető királykisasszony lesz a Pelikán Kamaraszínházban január 3-án, 10 és 14 órakor.

Az interaktív darabot Benedek Elek meséinek felhasználásával írta és rendezte Zsurzs Kati. A történetben a szépség és a jóság győz a boszorkányok mesterkedése felett. Mások mellett Dézsi Éva Darinka (a címszereplő) és Szilvási Dániel (a Királyfi) látható a mesejátékban.
rozsa

A rózsátnevelő kisasszony (Fotó: Nagy Norbert)

A Vörösmarty Színház nagyszínpadán az Anna Karenina musical nyitja az évet, január 4-én, szerdán 19 órakor, a Veszprémi Petőfi Színház vendégprodukciójaként. A világhírű regényből Kocsák Tibor és Miklós Tibor írt zenés darabot, amelynek rendezője Szerednyey Béla. Anna Kareninát Halas Adelaida, Karenint Sasvári Sándor, Vronszkijt Szeles József , Levint Varga Miklós, Kittyt Trokán Anna alakítja az előadásban.

A Pelikán kamarateremben pedig a Rómeó és Júlia várja a nézőket. 

Kedvezményes áron, mindössze 5900 forintért két bérletet kínálnak: a Latabár január 11-éig, a Gábor Miklós január 12-éig vásárolható meg. A bérletek négy előadást tartalmaznak: az Óz, a nagy varázsló, a Revans, A csárdáskirálynő és az Anna Karenina.

süti beállítások módosítása