Nemcsak a mókusok szeretik a Garden Étterem Színházat

Nagy érdeklődés kíséretében nyílt meg decemberben a budai oldal új kis színháza a Városmajor parkban. A Garden Étterem Színházat „már nemcsak a mókusok szeretik” – meghitt hangulata, programkínálata és kitűnő konyhája máris kedvelt játszóhellyé avatták.

 A Szabad Tér Színház új műfajt teremtett a Garden Étterem Színház megnyitásával. A nézők intim környezetben, közvetlen közelről, asztaloknál ülve élvezhetik a produkciókat, az előadásokat követően pedig különleges gasztro-élmények várják őket. A legnagyobb sikert eddig a vasárnap délelőttönkénti Garden matiné programjai aratták, melyeken alkalmanként több mint félszáz gyerek élvezte a bábelőadásokat, a kézműves foglalkozásokat és játékokat. Hogy ezeken az eseményeken valóban együtt lehessen a család, a szervezők kedvezményes ebédlehetőséget biztosítanak a színházjeggyel rendelkező nézőknek.

 

Garden matiné

Január 8-án a Trambulin Színház érkezik a Garden Színházba, a Nénje bolond meséi című bábelőadással. 15-én újra porondon a Szamárfül Projekt: A gomba alatt című interaktív öko-mesével várják a „zöld-kedvű” gyerekeket. Január 22-én Lukácsházi Győző Bonbon matinéjának városmajori különkiadása jelentkezik, amely játékos formában bővíti ismereteiket a zenéről és a hangszerekről. 29-én Lázár Ervin színekről szóló meséjét, a Zsiga föstő fest című szemledíjas előadást láthatják a gyerekek a Tintaló Társulástól, utána kézműves foglalkozáson vehetnek részt.

Nenje_kiadvanyhoz2Nénje bolond meséi

Az előzetesen január 8-ra meghirdetett Nem akarok többé boszorkány lenni című előadást betegség miatt február 19-én tekinthetik meg az érdeklődők, amelyre a január 8-i jegyek is érvényesek, illetve a január 8-ra meghirdetett új, Nénje bolond meséi című előadásra is becserélhetők a helyszínen.

 

Garden irodalom

A felnőtteket is változatos programok várják. Január 15-én, vasárnap 17 órától folytatódik az Utazás Karinthy körül című vasárnapi irodalmi teadélután sorozat. A második rész témája Karinthy Frigyes és a Tanár úr kérem, Fráter Zoltán irodalomtörténész vendégei ezúttal Vekerdy Tamás pszichológus és Fesztbaum Béla színész. A családias hangulatú esemény hangulatát Kézdy Luca hegedűjátéka színesíti.

orult_naploja_2Körtvélyessy Zsolt (forrás: Garden Színház)

Garden színház

A Színház Szerdák következő előadására február 1-jén kerül sor. Gogol elbeszélése, az Egy őrült naplója egy kishivatalnok tudathasadásos állapotának mesteri ábrázolása – Körtvélyessy Zsolt előadásában.

süti beállítások módosítása