Zajlik a Szentendrei Tavaszi Fesztivál

A Szentendrei Kulturális Központ 2012-ben is megrendezi a több mint 20 éves hagyományra visszatekintő rendezvénysorozatot, amelyen idén a zenéé lesz a főszerep.

A kínálatban minden zenei műfaj kedvelői találnak színvonalas programot. A fesztivált a Szentendre Táncegyüttes és a friss Junior Príma-díjas Tímár Sára és zenekara műsora nyitotta meg március 15-én. Szentendre vendége lesz Wolf Kati, aki először ad szülővárosában egész estés koncertet április 1-jén, a Pest Megyei Könyvtár színháztermében. Ugyanitt lép fel Szentendre nemzetközi hírű együttese, a délszláv muzsikát játszó Söndörgő március 31-én. A komolyzene szerelmesei a Szentendrei Kamarazenekar és a Musica Beata kórus Virágvasárnapi koncertjét élvezhetik a Református templomban április 1-jén.

Tavasyi_logo_uj

A zene mellett a már megszokott módon a társművészetek is helyet kapnak. Március 25-én a Gyógyír északi szélre című szívet melengető színházi előadást láthatja a közönség Fullajtár Andrea és Őze Áron főszereplésével. Március 30-án Katona Imre Csíksomlyói magyar passiója kerül színre. Az uniós forrásból megújult MűvészetMalom is megnyitja kapuit március 24-én A képpé formált város – a szentendrei festők őstémái című kiállítással.

További információk és a fesztivál részletes programja elérhető a www.szentendreprogram.hu honlapon.

 

Jegyek elővételben kaphatók a Jegymester országos hálózatában, valamint az előadások előtt a helyszíneken.

süti beállítások módosítása