Veszprémbe költözik a Dumaszínház

Hadházi László és Lorán Barnabás, Trabarna szórja a humorbombákat március 30-án, pénteken este hét órától Veszprémben. A Dumaszínház két sztárja alaposan megnevetteti majd a Városi Művelődési Központ közönségét.

Az est első számú csillaga a "humorpartizánként" is ismert Hadházi László, aki egy évtizede rendszeres szerzője és szereplője a Rádiókabarénak.

A debreceni humorista tavaly kapta meg a Karinthy-gyűrűt. Hadházinak a Showder Klub hozta meg az ismertséget. Arra a kérdésre, hogy honnan gyűjti a témáit, így válaszolt: "Az életnél nincs jobb forgatókönyvíró. Sok érdekes dolog történik velünk naponta, csak elfelejtettünk mosolyogni mostanában. Bár sok kitalált, kiszínezett történetem van, azért igyekszem a hétköznapokból meríteni a témáimat. A hitvallásom az, hogy nevetni muszáj, hiszen anélkül semmit sem érne az életünk" - vélekedik Hadházi László, akinek Hofi Géza az egyik legnagyobb példaképe. A stand-up comedy frontembere szándékosan tartja magát távol a politikai humortól. Szerinte a közönség nagyobb része nem igényli az ilyen jellegű nevettetést, nem igazán vevők a politikai humorra, csak annyira, amennyire a közbeszédbe átszüremlik.

Hadhazi_Laszlo_3_

A Dumaszínház komédiásainak műsorára a Napló ügyfélszolgálati irodájában is kapható jegy. Veszprémben, a Szabadság tér 15. szám alatt Hadházi és Trabarna fellépésére hűségkártyával rendelkező olvasóink kedvezményesen, 2200 forintos áron vehetik meg a belépőt.

 forrás: Veszprém megyei Napló

süti beállítások módosítása