Csobbanjon Mágnás Miskával és Dr. Jekyllel

Most duplán jár jól, aki jegyet vásárol a Szegedi Szabadtéri Játékokra, hiszen Aquapolis-belépőt kap mellé. Így akár egy egész napos családi programot is nyújthat a két kiemelkedő szegedi élmény.

Ebben a varázslatos, napfényes jó időben az ember legszívesebben halmozná az élvezeteket, dúskálna az élményekben. Ilyenkor mindenki letenné a munkát egy időre és egyik csábító, láblógató kikapcsolódás után kezdene neki a másiknak.

Erre teremt alkalmat az a kivételes akció, mely során egyszerre két elsőrangú szegedi program várja az érdeklődőket. Mindazok, akik április 15-ig – vagy a készlet erejéig – jegyet váltanak a Szegedi Szabadtéri Játékok 2012-es évadának valamely izgalmas produkciójára, azonnal kapnak mellé egy Napfényfürdő Aquapolis-belépőt is.

csobbanjon

Ekkor már csak azt kell eldönteni, hogy azonnal fejest ugrik-e a Dóm téri jegytulajdonos az élménykomplexum medencéibe, vagy megvárja a nyarat. Amikor is egy pihentető wellness vagy napozással egybekötött lángosozás után sétál át Újszegedről a fogadalmi templom elé, hogy a testi kikapcsolódás után a jól megérdemelt lelki feltöltődéssel is élhessen.

Azok, akik nem bírnak ellenállni a kínálkozó lehetőségnek, valószínűleg előbbit választják majd, ám érdemes átgondolni az utóbbi verziót, hiszen így akár egy egész napos, kellemes családi időtöltést is szervezhetünk – mindezt csupán a Dóm téri jegyek megvásárlásáért cserébe.

Csodásan tud esni egy bizsergető, napfényes fürdőzés után a pihenéstől zsibbadtan leülni egy csillagfényes éjszakán a nézőtérre, hogy Mágnás Miska andalítson el cintányéros cudar világának dallamaival vagy éppen Dr. Jekyll/Mr. Hyde borzongasson minket lúdbőrzésig őrjítő skizofréniájával. A táncra éhesek egy népes lakodalmi forgatag kellős közepén találhatják magukat – a Hegyen-völgyön lakodalom előadás alatt. Tökéletes szellemi feltöltődést jelenthet a Mária musical vagy a Parasztbecsület/Bajazzók két egyfelvonásos opera is.

 

Az akció kizárólag a Fesztivál Jegyirodában (Szeged, Tisza Lajos krt. 56.) megvásárolt jegyekre, a készlet erejéig érvényes.

Még mindig lehet részletre jegyet venni

Továbbra is jelentkezhetnek a Fesztivál Jegyirodán az ingyenes szabadtéri gyűjtőkártyáért azok, akik csatlakoznának a fesztivál részletfizetési akciójához. Abban a pillanatban, hogy az első részlet rákerül a kártyára, máris bérelt hellyel rendelkezhetnek a nézőtéren.

 

Forrás: Szegedi Szabadtéri Játékok

süti beállítások módosítása