Eperjes Károly kedden már fellép a Petőfi Színházban

Eperjes Károly, akit az elmúlt napokban egy fővárosi kórház pszichiátriai osztályán kezeltek, már Veszprémben van és kedden este fellép a Veszprémi Petőfi Színházban.

"A Kossuth-díjas színművész jól érzi magát és orvosa engedélyezte, hogy játsszon. Nyilván foglalkoztatja az előadás és hogy mennyi ereje lesz, de jókedvű" - mondta Oberfrank Pál, a teátrum igazgatója kedden az MTI-nek.

eperjes A direktor korábban arról adott tájékoztatást, hogy Eperjes Károly, a Veszprémi Petőfi Színház művészeti tanácsadója az utóbbi hetekben vírusos tüdőgyulladással küzdött, amelyből nehezen épült fel, miközben feladatainak is eleget tett, vagyis játszott az Új Színházban és a veszprémi teátrumban. Mint Oberfrank Pál akkor elmondta, Eperjes Károly kimerült, alvászavarok léptek fel nála, amelynek kivizsgálására, kezelésre orvosa tanácsára saját elhatározásából vonult egy fővárosi kórházba.
"Amint Új Színház-beli kötelezettségei lejárnak, a veszprémi színház szerződteti Eperjest" - közölte a múlt héten Oberfrank Pál.
Eperjes Károly kedden és szerdán a Veszprémi Petőfi Színházban a Chioggiai csetepaté című komédiában lép fel.

süti beállítások módosítása