Nézzünk bizakodva a jövőbe! - Örkény-est Szentesen

Könnyed, zenés múltidézésre hív a a Szentesi Művelődési Központ. Április 16-án Sáfár Mónika és Bardóczy Attila idézi meg a 60-as, 70-es és 80-as éveket, Örkény egypercesekkel, sztorikkal és örökzöldekkel.

Könnyed zenés múltidézés, kellemes nosztalgiázás a 60-as, 70-es, 80-as évekről. Válogatás Örkény István Egyperces novelláiból megfűszerezve legendás sztorikkal, amelyek a kor hangulatát idézik, amikor még voltak tv-bemondók, tv-maci, tv-torna. Felejthetetlen slágerek is elhangzanak: Hol van az a nyár, Pancsoló kislány, Engem nem lehet elfelejteni, Nem csak a húszéveseké a világ, Szeretni bolondulásig, Angela, Csak a szépre emlékezem, Csinibaba, stb. Örkény fantasztikus humorával, groteszk egyperceseivel megrajzolódik egy kor görbe tükre. Örökzöld operettek, filmzenék, musicalek, slágerek a szerelemről két tehetséges fiatal előadásában. A 2011/12-es Pódiumbérlet utolsó előadása.

podiumberlet_2011_plakatok_ORKENY-est

 NÉZZÜNK BIZAKODVA A JÖVŐBE!

Múlt-, jelen- és jövőidézés retro slágerekkel és Örkénnyel, sokszor egy percben.

Előadják:

Sáfár Mónika és Bardóczy Attila

A Szentesi Művelődési Központ szervezésében

a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ dísztermében

(Szentes, Kossuth tér 1.)

2012. április 16-án 19 órakor

Jegyek elővételben:

a Művelődési és Ifjúsági Házban (Tóth József u. 10-14. Tel.: 63/314-211) a Babilon Könyvesboltban (Kossuth u. 11. 63/318-673)

és az előadás napján, a helyszínen 1800,- Ft-ért kaphatók.

süti beállítások módosítása